VEDD A KEZEDBE AZ EGÉSZSÉGED! MOST 30 %-OS KEDVEZMÉNNYEL!

AZ AKCIÓ VISSZAVONÁSIG ÉRVÉNYES!

Egy könyv, ami megváltoztatja az életed.

Vásárold meg MOST 30% kedvezménnyel ÉS VEDD A KEZEDBE AZ EGÉSZSÉGED

“ Mindenkinek ajánlott, hogy összeálljon a fejében az edzés/testmozgás világa, ami bár összetett, mégis olyan egyszerű, ha nem gondoljuk túl! A könyv remekül és érthetően leegyszerűsíti mindezt! Szuper lett, nagyon tetszik!”
R

Minden benne van

Élsportoló vagy?
Hobbista vagy?
Sosem sportoltál, de elkezdenéd?
Ez a könyv neked szól, ha változtatnál az életmódodon.

R

Egyszerű nyelvezet

Könnyen érthető, nem tartalmaz szakkifejezéseket.

R

Százak tesztelték

A programunkat már több százan tesztelték, ami alapján íródott a könyv.

R

Garantált siker

Garantáltan a legolcsóbb és a legegyszerűbb életmódváltó program, amit könnyedén építhetsz be a hétköznapjaidba.

OKé,

DE MIÉRT KELL EZ NEKEM?

NEKED SZÓL A KÖNYV, HA BELEFÁRADTÁL A FITNESZ ZŰRZAVAROS VILÁGÁBA!

Ezernyi infó van a fejedben, de valójában magad sem igazodsz el rajtuk. Ha elolvasod a könyvet megérted a természetesség erejét és nem lesz több kérdés a fejedben.

AJÁNDÉK ÉTREND A KÖNYBEN, AMI ALAPJÁN ELINDULHATSZ!

Egészséges, de megfizethető út. A program nem igényel semmiféle mesterséges kiegészítőt. Könnyen beépíthető a hétköznapjaidba. Valóban a legolcsóbb módszer!

MIT TARTALMAZ MÉG A KÖNYV? 

A Perfect Physique egy magyar fejlesztésű edzés és életmódváltó program. Megismerheted a történetét, a szellemiségét az elméletét. Bemutatjuk a gyakorlati alkalmazását és az életmód vezetési elveit. Figyelem! A könyv nem tartalmaz edzésprogramot, amit otthon végezhetnél.

“ Rendkívül olvasmányos, valóban egyszerűen magyarázza el a természetesség elvét. Hasznos, tanulságos és élvezetes volt számomra. ”

2 tény, amiért ezt nem tanulod meg az internetről

#1 (Túl) Sok az infó a neten, de melyik hasznos?

Ugye Neked is ismerős, hogy amit az egyik weboldalon olvastál, azt egy másik rögtön megcáfolta, sőt az ellenkezőjét állította? A félretájékoztatás rosszabb, mintha nem tudnál semmit, így fontos, hogy kire hallgatsz. Ebben a könyvben biztosan nincs mellébeszélés.

u

#2 Nem mersz / tudsz kérdezni

Minden bizonnyal veled is előfordult már, hogy valami nem volt tiszta, de nem kérdezted meg, mert féltél, hogy hülyének néznek (vagy csak simán nem volt lehetőséged kérdést feltenni). Nálunk ettől nem kell félned, ugyanis állunk szíves rendelkezésedre mind személyesen, mind pedig online a könyvben feltűntetett email címen keresztül.

Bónusz

Ha nem lenne elég a könyv, akkor most megspékeljük egy további kihagyhatatlan ajánlattal!

Az első edzés ingyenes

Ha most vásárolod meg tőlünk a könyvet, akkor az első edzésed 1800.- forint helyett 0 forintba kerül, azaz ingyen lesz!

AKIK MÁR VOLTAK EGY ELSŐ EDZÉSEN

“5 hónapja néztük ki ezt az edzést, mivel nagyon keménynek tűnt. Láss csodát nemcsak annak tűnik, tényleg nagyon kemény. 🙂 Azóta az életünk része a PP. Nagyon jó stresszoldó, ami nekem különösen fontos, és az alakom is formásabb lett, de természetesen még van hova fejlődni. Szóval a célok előttem, már csak megvalósítani kell a PP segítségével. 🙂
Miklós Daniella
Igazi vásárlók

Ők már nem csak szájkaratéban erősek

Amikor a PP-t elkezdtem, az volt a cél, hogy szülés után célzottan mozogjak olyan helyen, ahová a kisfiamat is vihetem magammal, de ennél sokkal többet kaptam az elmúlt 4 évben. Számomra a PP – amellett, hogy a kondimat, koordinációmat növelte, a gerincferdülésemet javította, erősített és formált – önismeretet jelent. Rengeteget tanultam/ tanulok magamról, a korlátaimról, és hogy azokat milyen gyakran át kell lépni a sikerért. Tanultam kitartást, fegyelmet, és igaz, hogy minden edzésen az életemért küzdök, de mégis feltölt, ami persze a remek emberekből álló csapatnak is köszönhető.
Pintér-Nagy Szilvia

5 hónappal ezelőtt úgy döntöttünk a párommal, hogy el kellene kezdenünk többet mozogni, mivel eléggé elvoltunk tunyulva. Elkezdtünk keresgélni a neten a környékbeli edzési lehetőségekre és a Perfect Physique ragadta meg leginkább a figyelmünket. Az első két edzés során eléggé megszenvedtem a különböző gyakorlatokkal, de ahogy telt-múlt az idő heti 2-3 edzéssel egyre kitartóbb lettem, nőtt az erőnlétem és valamilyen szinten mentálisan is kikapcsol, de persze jó értelemben. Eddig egyik edzés sem volt egyforma, mindig egy fokkal többre leszek képes, úgy érzem.
Kis Tamás és párja

Kezdetek óta járok hozzátok (nyitást követő 1 hónap kb). Egyik barátnőm csalt le, hogy micsoda csoda edzés megy itt, és kíváncsi lettem. Hát jól itt ragadtam 😀 Hogy miért? Mert imádom az óráitkat egyszerűen. ️ Az “erőnléten” kívül, amita az edzések adnak, én egy nagyon fontos dolgot kaptam még tőletek. A versenyszellemet (hajsza, ahogy belekeveredtem! Mai napig az akadály futás szerelmese vagyok).
Természetesen ezen kívül sokat formálódtam.
Erő, általános kondi, magabiztosság.
Nagyon köszönöm.
Koczka Andrea

A PP egy olyan természetes program, mely globálisan öleli fel az emberi fizikum kihasználható lehetőségeit. Neked is meg kell ismerned!

Garantálom, hogy nem fogod tudni letenni a könyvet!
A szerző

Több mint húsz évet töltöttem a sport világában. A program és a könyv azért született meg, mert úgy hiszem, hogy lehet sokkal egyszerűbben, tisztábban, egészségesebben élni és sportolni. Célom, hogy, aki ezt a könyvet a kezébe veszi, elinduljon egy egészségesebb, aktív élet útján.

Szakács Ottó

A Perfect Physique szerzője

FIGYELEM

Az ajánlat visszavonásig érvényes!

Kérem a könyvet!

Töltsd ki a következő oldalon található űrlapot, és már küldjük is!